KIM TJOA

Boek en Bio

Voelen, Verantwoordelijkheid, Vrijheid en Vrije markt zijn de centrale thema’s van dit boek. We leren denken als de beste, terwijl aan de ontwikkeling van ons vermogen om te voelen en te vertrouwen op onze intuïtie weinig tot geen aandacht wordt besteed. Dit boek maakt duidelijk dat wij aan de vooravond staan van een nieuwe beschaving gebaseerd op vrijheid, saamhorigheid en gelijkwaardigheid. Om daarin te kunnen leven moeten wij ons losmaken van onze angsten en belemmerende overtuigingen en ons emanciperen van de elite die ons regeert. De inzichten uit dit boek ondersteunen de lezer daarin. Ik schreef dit boek in 2010.

Persoonlijke bewustwording en vrije markt

26 inzichten voor een nieuwe manier van leven

Downloaden

Biografie

Ik ben geboren op 26 december 1965, opgegroeid in Edam en zoon van een Chinese vader en Nederlandse moeder.

Prive

Na mijn middelbare school aan de R.S.G. te Hoorn, ben ik Nederlands Recht en Internationaal recht gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam (1985-1991). Ik heb vanuit mijn proces naar persoonlijke bewustwording, een klassiek liberale en holistische kijk op de wereld ontwikkeld. Het is mijn passie om via het schrijven van boeken, publicaties, lezingen en debat mensen bewust te maken van wat de volgende stap voor ieder zou kunnen zijn om zichzelf te verwezenlijken en in volledige vrijheid te leven. Ik leg daarbij verbanden tussen de natuur van de mens en de samenleving waarin hij leeft en maak de link tussen het heden en het verleden en de maatschappelijke systemen die de mens onvrij maken.

Zakelijk

In de periode van 1994 tot en met 2004 ben ik werkzaam geweest als advocaat. Daarna ben ik interim juridisch werk gaan doen. Ik ben gespecialiseerd in het civiele recht. Van 2012 tot 2020 was ik actief in de internationale deeleconomie en betrokken bij FLOOW2 World’s Reset Button. Momenteel werk ik als redacteur bij Ongehoord Nederland en maak ik items voor onze uitzending op dinsdag – en donderdagmiddag van 12:20 – 13:00. Kijk voor meer informatie en actualiteiten op mijn LinkedIn pagina.